Plexr behandelingen

In de praktijk doet Dr. Dieryck behandelingen met het medisch Plexr apparaat, een nieuwe technologie. Deze cosmetische behandelingen hebben hetzelfde effect als een facelift, maar dan zonder operatie.

Plexr
Dokter Kathleen DIERYCK en medisch assistente Anna TIMMERMANS

Een behandeling met Plexr is de meest innovatieve én effectieve methode voor corrigerende gezichtsbehandeling met als extra werking, een langdurig anti-verouderingsresultaat. Het is geschikt voor ieder huidtype en wordt toegepast voor lifting, filling en verstrakking zoals: 

  • Lifting bovenste oogleden
  • Lifting van wangen, mondhoeken, kaaklijn
  • Het verminderen van rimpels in het aangezicht (kraaienpootjes)
  • Het verminderen van oneffenheden en vlekjes (ouderdoms- en pigmentvlekken)
  • En vele andere esthetische indicaties

De resultaten zijn natuurlijk en veilig. En daarmee een effectief alternatief voor invasieve ingrepen zoals bijvoorbeeld chirurgie.


Veiligheid
Plexr® is het enige plasma apparaat in de esthetische geneeskunde met een internationaal patent dat voorzien is van een FDA certificaat. De veiligheid en effectiviteit van het werkingsmechanisme zijn wetenschappelijk aangetoond door middel van vele verschillende wetenschappelijke publicaties.


Behandeling van rimpels

Tijdens een behandeling met Plexr wordt de huid verhit waardoor deze samentrekt en wordt aangezet tot celvernieuwing en collageenaanmaak. Uw huid wordt op kleine schaal behandeld met plasma. Door de samentrekking van de huidvezels, krijgt u dus niet alleen een lift in het behandelde gebied, maar ook een huidverbetering en vermindering van rimpels. U krijgt sterkere en jong uitziende huid. Uw natuurlijk uiterlijk blijft behouden.

Na een 6-tal weken is het huid hersteld. Tijdens de herstelperiode vermijdt u direct zonlicht. Uw huid wordt behandeld met een speciale crème. Na de behandeling krijgt u korstjes, die er snel vanzelf afvallen. De huid kan nog licht rood blijven tot 12 weken na de behandeling. U ziet uw huid stilaan strakker worden en zich herstellen. Het herstelperiode verschilt van persoon tot persoon.

PlexR behandeling van rimpels

Behandeling vetkussentjes boven en onder de ogen

LipoPlexr is een elektro medisch apparaat, toegepast bij plaatselijke en gerichte vetreducties in probleemzones van gezicht en lichaam. Het apparaat maakt gebruik van sinusoïde golven met een vaste frequentie van 1230 kHz fractionele stroom emissie. De arts plaatst enkele korte en dunne acupunctuur naalden. Er is geen verdoving nodig. Deze methode is zeer precies en veilig. Na 10-15 dagen zijn de behandelde vetcellen afgevoerd uit het lichaam. De huid vertoont dan meer vitaliteit.

Veroudering en oogleden
Vetophopingen door veroudering kunnen ontstaan op verschillende plekken, maar in regio rond de ogen zijn ze heel zichtbaar. Door het geleidelijk verschijnen van 'zakken' onder de ogen, geeft u een vermoeid uitzicht, en kan storend zijn. Ook vetkussen vorming op de bovenoogleden kan voorkomen. Met de nieuwe LipoPlexr methode kan dit opgelost worden, zonder chirurgische operatie.

PlexR behandeling van vetkussentjes

Meer info / bron: www.plexr.nl